• Начало
  • НОВИНИ
  • ПОКАНА-Уважаеми партньори, представители на местната власт, образованието, културата, нестопанския сектор и местния бизнес от територията на СНЦ „ МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа“

logo mig 19.4

 

П О К А Н А

Уважаеми съграждани и жители на общините Главиница и Ситово,

Уважаеми партньори, представители на местната власт, образованието, културата, нестопанския сектор и местния бизнес от територията на СНЦ „МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа“,

Във връзка с изпълнението на Стратегия за Водено от общностите местно развитие за територията на общините Главиница и Ситово по споразумение РД-50-34/20.04.2018г. с Управляващите органи на ПРСР, на ОПРЧР и на ОПНОИР, за прилагане на подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020г., екипът на „Местна инициативна група Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа”, ВИ КАНИМ ВИ ДА ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ В:

Обучение за потенциални бенефициенти - две еднодневни обучения за най-малко 10 участника на тема: "Процедури за избор на изпълнител по ЗОП и по ПМС 160".

ОБУЧЕНИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ НА 02.09.2019г. /понеделник/ ОТ 10.00 ЧАСА В ЗАСЕДАТЕЛНАТА ЗАЛА НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА И НА 03.09.2019г. /вторник/ ОТ 10.00 ЧАСА В ЗАСЕДАТЕЛНАТА ЗАЛА НА ОБЩИНА СИТОВО. 

За връзка с екипа на СНЦ „МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа“:

гр. Главиница, обл.Силистра, ул. „Дунав” 13а,

тел: 0884 459 599, факс: 08636 2258, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Печат

Полезна информация

ОБРАЗОВАНИЕ

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт

                                                                                                
                          Всички права запазени ©  2016-2020 Община Главиница.  |   Защита на лични данни
(Privacy policy)
  |  Бисквитки (Cookies)           Вход.