Написано от Админ на .

IMG 0036 e

 

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н    А Д Р Е С

     

Уважаеми  учители,

Скъпи  родители,

Мили  ученици,

 

 Един от малкото дни в българския календар, чакан  трепетно, плахо и с нетърпение.

Всяка година на 15-ти септември звънът на училищната камбанка вълнува всички ни с необикновена сила. Трудно намираме най-хубавите думи да изразим трепета и емоциите си от срещата в училище с приятели и учители. Ще ни се вълнението да ни съпътства дълго, да прави живота ни усмихнат и слънчев, мечтите ни – смели, постъпките ни – разумни.

Скъпи първокласници,

Вашият първи учебен ден е начало на едно вълнуващо пътешествие, което не винаги ще прилича на приказка, не винаги ще е лесно, но без съмнение ще бъде интересно и полезно. Доверете се на Вашия първи учител, защото той знае посоката и ще ви води по пътя на познанието, ще ви подкрепя и ще ви окуражава!

Скъпи ученици!

Бъдете любознателни и смели в преследване на мечтите си! Отворете умовете си за просвещението и приемете неоценимата помощ на своите учители, за да откриете най-доброто в себе си.

Уважаеми родители!

Бъдете до своите деца по пътя на израстването им като знаещи и можещи хора, поощрявайте любопитството им, създавайте им усещането, че знанието е ценност!

Уважаеми учители!

Носите на плещите си най-големия и отговорен товар - не само да изучите децата ни, но и да ги подкрепяте в трудностите, които ги чакат по пътя на знанието. Да ги убедите, че знанието и науката са мъдрост, която винаги дава своите плодове.

На всички вас честит първи учебен ден – 15.09.2017г.

Пожелавам ползотворна, безпроблемна и пълноценна учебна 2017/2018 година!

На добър час!

Неждет Джевдет

Кмет на Община Главиница

 

Печат