• Начало
  • НОВИНИ
  • Тържествена заря се проведе в Община Главиница в навечерието на 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България

04  7

 

Тържествена заря се проведе в Община Главиница в навечерието на 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Обръщение на  Кмета на Община Главиница  Неждет Джевдет по повод 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

 

Уважаеми съграждани!

На 2 юни българският народ чества Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. Достойният подвиг на нашите предци не бива да се забравя, а историята трябва да ни служи като урок за нашите решения и действия.

Свободата е скъпа и борбата за нея не трябва да спира никога. За съжаление, ние не винаги го осъзнаваме и затова борбата за нашата свобода понякога се постига чрез бойни действия и човешки загуби.

Скъпи съграждани, бъдете здрави, силни и успешни. Нека всеки от нас гордо представя българската нация пред света, давайки най-доброто от себе си. Нека в минутите на несигурност, достойните постъпки на Христо Ботев ни дават сила да продължим да градим бъдещето на нашия силен народ.

С УВАЖЕНИЕ,

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ:

КМЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА

 

В края на тържествения ритуал бяха поднесени цветя и венци в знак на признателност пред героите, отдали живота си за България !

01  06

8  03

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт