• Начало
  • НОВИНИ
  • ПОКАНА - СНЦ „ МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа”, КАНИ всички заинтересовани лица да вземат участие в информационна среща

logo mig 19.4

 

П О К А Н А

Във връзка с изпълнението на Стратегия за Водено от общностите местно развитие за територията на общините Главиница и Ситово по споразумение №РД-50-34 от 20.04.2018г. с Управляващите органи на ПРСР, на ОПРЧР и на ОПНОИР, за прилагане на подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020г., СНЦ „Местна инициативна група Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа”,

К А Н И

всички заинтересовани лица да вземат участие в информационна среща, организирана във връзка с приемите за финансиране на проектни предложения по Стратегията. Еднодневната работна/информационна срещи за 10 души, ще бъде проведена по график на 02.09.2019г. от 16.00 часа в кметство с. Коларово.

Информационната среща е подходяща, както за потенциални кандидати по Стратегията за Водено от общностите местно развитие за територията на общините Главиница и Ситово, така и за всеки, който иска да получи нови знания и актуална информация за периодите и условията на прием, както и конкретни указания за подготовка на проектните предложения.

 

За връзка с екипа на СНЦ „МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа“:

гр. Главиница, обл.Силистра, ул. „Дунав” 13а,

тел: 0884 459 599, факс: 08636 2258, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт