Написано от Админ на .

 

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2021Г.

 

На основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и разпоредбите на чл.30 от Наредба №26 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне , приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Главиница

Кметът на Община Главиница г-н Неждет Джевдет

КАНИ неприсъствено

 

жителите на Община Главиница, бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и всички заинтересовани лица на

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2021Г

 

Във връзка с обявените противоепидемични мерки на територията на Република България считано от 01.02.2021г. до 30.04.2021г., съгласно заповед №РД-01-52/26.01.2021г. на Министъра на здравеопазването, молим Вашите мнения, препоръки и предложения по проекта на бюджета за 2021 година, да се изпращат на електронната поща на Община Главиница Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и в деловодството на общината чрез попълване на единен формуляр по образец, най-късно до края на работния ден на 11.02.2021г.

Материалите за публичното обсъждане   и формуляр Приложение №2 към чл.30, ал.7 от Наредба №26 са публикувани на интернет страницата на Община Главиница: www.glavinitsa.bg.

Постъпилите становища и предложения, чрез формуляра ще се включат в протокола, който е неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от Кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет.

Неждет Джевдет

Кмет на община Главиница

 

 

Печат