• Начало
  • БЮДЖЕТ
  • ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2021Г.

 

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2021Г.

 

На основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и разпоредбите на чл.30 от Наредба №26 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне , приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Главиница

Кметът на Община Главиница г-н Неждет Джевдет

КАНИ неприсъствено

 

жителите на Община Главиница, бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и всички заинтересовани лица на

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2021Г

 

Във връзка с обявените противоепидемични мерки на територията на Република България считано от 01.02.2021г. до 30.04.2021г., съгласно заповед №РД-01-52/26.01.2021г. на Министъра на здравеопазването, молим Вашите мнения, препоръки и предложения по проекта на бюджета за 2021 година, да се изпращат на електронната поща на Община Главиница Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и в деловодството на общината чрез попълване на единен формуляр по образец, най-късно до края на работния ден на 11.02.2021г.

Материалите за публичното обсъждане   и формуляр Приложение №2 към чл.30, ал.7 от Наредба №26 са публикувани на интернет страницата на Община Главиница: www.glavinitsa.bg.

Постъпилите становища и предложения, чрез формуляра ще се включат в протокола, който е неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от Кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет.

Неждет Джевдет

Кмет на община Главиница

 

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт